FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI (Mia)

Firstbeat hyvinvointianalyysi on väline, jonka avulla voit parantaa omaa hyvinvointiasi. Analyysin avulla saat mittaukseen perustuvaa tietoa omasta hyvinvoinnistasi sekä ohjeet sen parantamiseen omien henkilökohtaisten tavoitteidesi mukaisesti. Analyysi perustuu sydämen sykevälivaihtelun mittaamiseen. Mittauksen jälkeen saat mm. tietoa siitä mitkä asiat ovat stressaavia työssäsi ja vapaa-ajalla. Toisaalta saat tietoa myös päiviesi palauttavista hetkistä sekä mm. unen laadusta ja liikunnan vaikutuksesta terveyteesi.

Mittaus toteutetaan kiinnittämällä kaksi elektrodia rintakehälle. Mittalaitetta pidetään kiinni iholla kolme vuorokautta eläen normaalia elämää. Mittaus ei häiritse työntekoa tai nukkumista. Samaan aikaan pidetään myös mahdollisimman tarkkaa päiväkirjaa kaikista arjen askareista (mm. työt, kotiaskareet, tv, lukeminen, liikunta, nukkumaanmeno). Elimistön reaktiot ja päiväkirjamerkinnät yhdistetään ja näin saadaan tärkeää tietoa elimistön toiminnasta.

Mittauksen avulla saat hyvinvoinnistasi konkreettista, mitattua tietoa, jonka avulla on helpompi motivoitua tekemään muutoksia.

HINNAT:

1 analyysi 155 €

Seurantamittaus vuoden sisällä ensimmäisestä mittauksesta 140€

Hinnat sisältävät 3vrk kestävän mittauksen, kirjallisen palautteen ja henkilökohtaisen palautekeskustelun (n. 30min). 


Mittauksia voidaan tehdä myös esim. koko yrityksen henkilöstölle tai muille ryhmille. Olisiko yrityksen työntekijöiden hyvinvointiin panostaminen avain työntekijöiden parempaan jaksamiseen ja terveenä pysymiseen?

Esimerkkihinta ryhmälle:

- 5 henkilön ryhmä 560 €, sisältää ryhmäpalautetilaisuuden.

Lisätietoja sähköpostitse tai puhelimella:

mia.taini@gmail.com/044 042 5982